business plan layout pdf essays for universities good college application literary analysis essay how to annamalai university mba assignments legitimate essay writing services research paper paying college athletes how to write a essay on global warming

Pada 10 Februari 2020 bersamaan hari Isnin, telah berlangsungnya Program Ziarah Cakna dan Minda Sihat peringkat sekolah tahun 2020. Majlis ini dikendalikan di bawah Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK Seri Pantai. Tujuan program ziarah cakna ini dilaksanakan adalah untuk menunjukkan keprihatinan pihak sekolah kepada murid-murid dalam apa jua keadaan. Selain itu, program ini juga bertujuan untuk menjalinkan hubungan silaturahim antara PIBG, guru-guru dan ibu bapa.

Pada 17 Januari 2020 bertempat di bangunan baharu SMK Seri Pantai, majlis bacaan yassin dan solat hajat bersempena kemasukkan ke bangunan baharu. Majlis yang berlangsung di dataran terbuka ini bertujuan untuk memohon perlindungan daripada Allah daripada sebarang musibah berlaku di bangunan baharu ini. 

Pada 5 September 2019 bersamaan hari Khamis, telah diadakan satu majlis iaitu Majlis Penyerahan Cermin Mata Projek “Better Brighter Vision”. Sebanyak 3 buah sekolah menengah terlibat dalam majlis ini iaitu SMK Seri Pantai, SMK Bukit Bandaraya dan SMK Bangsar. SMK Seri Pantai telah menjadi tuan rumah untuk majlis ini. Pelajar SMK Seri Pantai telah menjadi penerima penyerahan cermin mata yang tertinggi daripada 3 buah sekolah. Ibu bapa penerima juga turut melengkapkan majlis di samping penglibatan guru-guru dan para pelajar.

Page 1 of 3